EN LA SENDA DEL HAMBRE

EN LA SENDA DEL HAMBRE

Novel·la escrita per Santi Llensa, president d’IPI-COOP.

SINOPSIS.

“En la senda del hambre” es un viatge en el temps, a l’Etiòpia dels anys 80; una dècada marcada per la guerra, la injustícia i la fam. En aquest context, un nen orfe aconsegueix obrir-se camí i superar les adversitats, gràcies al seu enginy i resiliència. En el moment més crític, l’aparició de diversos personatges europeus canviarà el seu destí i transformarà progressivament els seus ideals.

Paral·lela a la seva història personal, la terrible fam d’Etiòpia atreu mediàticament l’atenció d’occident, que reacciona com mai abans davant d’una crisi humanitària.

El lector vibrarà amb una infinitat de passatges commovedors i amb una història plena de coratge, supervivència i superació.

Podeu adquirir-lo a les nostres oficines de Gran Via de les Corts Catalanes, 646, 1-2 (horari de matins, de dill. a div. de 9,30h a 14h).

PREU DE LA NOVEL·LA: 20€

O bé feu un ingrés de 25€ al compte d’IPI-COOP: ES82 2100 3205 1122 0047 4499, posant el vostre nom + EN LA SENDA DEL HAMBRE. Després, envieu el comprovant i la vostra adreça a: gloria@ipi-cooperacio.org i us l’enviarem per correu postal. (inclòs el cost addicional de despeses de correus de 5€.)

Tots els beneficis per la venda del llibre es destinaran als projectes solidaris d’IPI-COOP.