Informació sobre els donatius

Omple el següent formulari

Donatius

Els donatius es realitzen a través de la plataforma PayPal. Pots fer la donació amb el teu compte personal PayPal i, en cas de no tenir-ne, utilitzant la teva pròpia tarja de dèbit o crèdit, sense necessitat de crear un compte PayPal.

Privacitat i seguretat de PayPal. És segur utilitzar PayPal?

PayPal protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat líders del sector. Quan s'utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, rebràs el rebut de la transacció per correu electrònic.

Desgravació

Els donatius a Dream Runners desgraven un 25% del seu import en la qüota de l'IRPF o, en el seu cas, el 35% en la qüota de l'Impost sobre Societats, en ambdós casos amb els límits legals establerts.

Si vols desgravar-te el donatiu, necessitarem el comprobant de la teva donació, que podràs imprimir o descarregar directament a PayPal, un cop finalitzada la donació.

Pots sol·licitar la desgravació a través del següent formulari:

Sol·licita la desgravació del teu donatiu

Omple el següent formulari

Sollicitud desgravació

Dades de contacte

Idioma de contacte *

Informació del donatiu

Política de privacitat

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes en aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d'ASSOCIACIÓ INICIATIVA PRO INFÀNCIA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i fer-li arribar informació relacionada que pugui ser del seu interès.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça GRAN VIA CORTS CATALANES 646, 1r 2a 08007, Barcelona.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats abans esmentades.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.