Sorteig de Nadal per a Mali

Sorteig de Nadal per a Mali

17 de febrer de 2019 / 10 h
5 km
La recaptació de la 4a cursa de la dona Dream Runners Cornellà es destinarà al projecte de capacitació de noies en situació de risc de Cochabamba (Bolívia), desenvolupat per IPI-COOP. La nostra plataforma Dream Runners segueix recorrent kilòmetres per un somni que, a poc a poc, anem fent realitat entre tots.

Aquests són els tres súper-premis que sortegem:

  • 1r PREMI: Cap de setmana a una capital europea*, gentilesa de B the Brand Travel
  • 2n PREMI: Cap de setmana per a 4 persones a un apartament de La Closa (Puigcerdà)**, gentilesa d’Apartaments Turístics Puigcerdà.
  • 3R PREMI: Una torradora de disseny de la marca SMEG, gentilesa de SMEG.

REGLAMENT

Sortejarem 3 premis mitjançant 1.000 butlletes (numerades des de la 000 fins a la 999) a 5 € cadascuna (donació). Els tres premis els vincularem als dècims guanyadors de la Loteria del Niño, que es celebrarà el proper 6 de gener de 2018. En concret, les tres butlletes guanyadores del Sorteig seran les que coincideixin amb els tres darrers números de cadascun dels tres primers premis de la Loteria del Niño. Si passats 30 dies des de la celebració de la Loteria del Niño, ningú no ens reclama el/s premi/s, el/s declararem desert/s.

*Inclou avió i dues nits d’hotel amb esmorzar a escollir entre Lisboa, París o Roma. Dates a concretar amb l’agència B the Brand Travel.

**A escollir entre el 8 de gener i el 30 de juny, segons disponibilitat (exclosa la Setmana Santa). A banda d’aquest premi, hi ha un 15% de descompte per a tots els membres de la base de dades d’IPI-COOP que reservin un apartament a La Closa o a Cal Beltran. Veure condicions.

Galeria d’imatges

Tot el que recaptem del sorteig ho destinarem a comprar aliments i materials de primera necessitat per al centre Assureme Rue Mali de Bamako, en el que romanen infants orfes i abandonats que es troben en una situació molt precària i difícil.