Qui som

Protegim els drets dels infants en totes les seves vessants i defensem els seus drets.

La Fundació IPI Cooperació és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 2000 (com "associació"). L'any 2011 es va constituir com a fundació amb àmbit estatal.

L'objectiu primordial d'IPI COOP és la protecció dels infants en totes les seves vessants i la defensa dels seus drets.

En l'actualitat, IPI COOP està executant projectes en quatre països africans: Mali, Costa d'Ivori, Senegal i Etiòpia. Aquest últim és el país en què tenim més experiència, infraestructura local i programes en curs.

Fomentar llars per a nens orfes, el suport a centres de salut pels infants desemparats, beques i patrocinis per als estudiants, programes de formació per a joves, tallers i suport integral a les escoles, entre d'altres, han estat, fins ara, els nostres principals projectes. L'èxit i consolidació dels nostres programes ens ha animat a emprendre projectes més ambiciosos.

El nostre personal és fonamentalment voluntari i som un grup de persones i professionals de diversos entorns, units pel mateix objectiu: fer el que millor sabem per donar suport als més vulnerables, les dones i infants dels països del Sud.

Els fons per dur a terme els projectes provenen de recursos propis, dels socis, de les entitats privades i públiques i de donacions individuals.

A més, IPI COOP realitza una auditoria financera externa anual que garanteix una bona gestió dels nostres recursos.