Política de Privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable és la FUNDACIÓ IPI COOPERACIÓ (des d'ara "IPI COOP") amb domicili a la Gran Via de les Corts Catalanes, 646, 1r 2a, 08007 Barcelona.

En cas de dubte o consulta sobre qualsevol aspecte sobre privacitat pots comunicar-ho a la nostra adreça postal o a l'adreça electrònica info@ipi-cooperacio.org.

Com hem obtingut les dades de caràcter personal?

Les teves dades de caràcter personal han estat obtingudes a través de les relacions prèvies que has mantingut amb IPI COOP, o amb motiu de les relacions que mantens en l'actualitat amb la nostra entitat, bé per la teva condició de donant o haver participat en algun dels nostres esdeveniments, curses solidàries, ser col·laborador o bé per haver sol·licitat que et remetem informació sobre la nostra entitat.

Quines dades personals tractem?

Les dades que tractarem de tu per a les finalitats legítimes que més endavant s'expliquen, són les següents:

Dades necessàries per a mantenir la relació amb tu:

 • Nom
 • Cognoms
 • DNI
 • Adreça de correu electrònic
 • Número de telèfon

En els casos en què sigui necessari per la naturalesa de la nostra relació amb tu, podem arribar a tractar altres dades que tu ens facilitis voluntàriament:

 • Data de naixement
 • Sexe
 • Idioma de preferència
 • Direcció postal
 • Dades bancàries
 • Imatge pròpia

També t'informem que tractarem aquelles dades addicionals que voluntàriament ens facilitis durant les futures relacions i interaccions que mantinguis amb IPI COOP, inclosos els que ens aportis mitjançant una xarxa social o una altra aplicació. Aquestes dades depenen de la teva pròpia configuració de privacitat, ús de la xarxa social o aplicació, així com de les polítiques de privacitat pròpies de cada xarxa social o aplicació, de manera que et recomanem llegir-les amb atenció abans de facilitar-nos dades a través d' aquestes xarxes socials o aplicacions.

Per a què tractem les teves dades personals?

Per complir amb els nostres objectius fundacionals, això és la protecció de la infància i específicament el desenvolupament de projectes de cooperació internacional, tractem les dades dels nostres donants i col·laboradors per a les següents finalitats:

 • Enviar informació sobre IPI COOP via correu postal, correu electrònic, newsletters electrònics, fins i tot quan la nostra relació hagi acabat, llevat que l'interessat manifesti el contrari; i donar resposta a les peticions d'informació sol·licitades.
 • Promoure la participació a esdeveniments de caràcter solidari organitzats per IPI COOP.
 • Convidar actes o esdeveniments que organitzi IPI COOP
 • Realització d'enquestes de satisfacció.
 • Activitats bàsiques d'elaboració de perfils, d'acord amb la informació que directament ens hagis proporcionat, i destinada a assegurar l'adequada gestió de les anteriors activitats.

Addicionalment, també tractem les teves dades per a l'enviament, fins i tot per mitjans electrònics, de comunicacions promocionals sobre activitats, campanyes i iniciatives de naturalesa similar a les que hagis participat amb anterioritat.

L'interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions promocionals, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a l'adreça electrònica info@ipi-cooperacio.org, o dirigint una sol·licitud a l'adreça postal d'IPI COOP.

Per quin motiu podem tractar les teves dades personals?

El tractament de les teves dades personals relacionat amb el manteniment de la teva relació amb Ipi COOP com a donant, voluntari o col·laborador, està legitimat a el resultat necessari per donar compliment a les obligacions derivades d'aquesta relació.

Quan i per quin motiu podem facilitar les teves dades a tercers?

Mai vendrem, llogarem o cedirem les teves dades personals, però aquestes podran ser facilitats als destinataris que s'indiquen a continuació, pels motius que a continuació s'expliquen:

 • Administracions Públiques: per al compliment de les obligacions legals a què IPI COOP està subjecta per la seva activitat.
 • Proveïdors que necessitin accedir a les teves dades per a la prestació de serveis que IPI hagi contractat a aquests proveïdors, i amb els quals IPI COOP té subscrits els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals necessàries i exigits per la normativa per protegir la seva privacitat.
 • Aquelles cessions a tercers que siguin necessàries per a l'organització o coordinació de les campanyes, activitats i iniciatives en les que voluntàriament participis.

Si en el futur IPI COOP realitzés altres cessions de dades personals, et s'informarà oportunament.

Fem transferències internacionals de dades?

Per a la consecució de les seves activitats i projectes de cooperació internacional, IPI COOP no ha d'enviar informació a representants de l'entitat en diferents països, ambaixades i consolats, així com a les administracions públiques dels països en els quals està col·laborant.

Per a més informació sobre les garanties a la seva privacitat, pots dirigir-te a IPI COOP mitjançant infor@ipi-cooperacio.org, o mitjançant les adreces postal indicada.

Durant quant de temps guardarem les seves dades?

Les teves dades personals es conservaran mentre es mantingui la teva relació amb IPI COOP, i fins i tot després de la finalització d'aquesta relació per qualsevol causa durant els terminis de prescripció legals que siguin d'aplicació, si no ens comuniques el contrari. En aquest supòsit, es tractaran a efectes d'acreditar el compliment de les nostres obligacions legals i / o contractuals. Conservarem la teva informació personal el temps necessari o permès en atenció als fins per als quals s'hagi obtingut. Els criteris emprats per determinar els terminis de conservació inclouen les nostres obligacions legals, necessitats estadístiques o el fet que la conservació sigui o no aconsellable en funció de la nostra postura jurídica.

Si ets menor de 18 anys

Si ets menor d'edat i fas servir algun dels nostres llocs web o participes en alguna de les nostres campanyes, si us plau, no ens enviïs cap dada personal teu ni de la teva família sense prèvia autorització dels teus pares o tutors. Si ells estan d'acord, podràs participar en les nostres campanyes i activitats en la forma en què en cada cas s'indiqui. Demana als teus pares o tutors que es posin en contacte amb nosaltres a si tens algun dubte.

Quins són els teus drets?

Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i / o oposició a el tractament, a través de les adreces postal i electrònica indicades.

Així mateix, si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat, pots presentar una reclamació:

 • Per a més informació sobre les garanties al teu privacitat, pots dirigir-te a IPI COOP mitjançant: info@ipi-cooperacio.rog o mitjançant l'adreça postal indicada.
 • Davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva seu electrònica, o de la seva adreça postal.

Cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies amb l'objectiu que ens ajudin a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. Una galeta és un petit arxiu que s'envia a l'ordinador de l'usuari cada vegada que visita el lloc web. Per exemple, quan l'usuari torna a la pàgina web, la galeta ens serveix per identificar el seu navegador. Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, el servei d'Analítica web de Google. Els usuaris poden configurar el navegador perquè bloquegi totes les galetes. En aquest cas, pot ser que l'usuari no accedeixi a totes les funcionalitats que té el lloc web. Les galetes no són utilitzades per a demanar informació personal de l'usuari.